Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι η πιο γρήγορη, διαδεδομένη και ασφαλή μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα που δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το ξύρισμα, τις τσιμπίδες ή την αποτρίχωση με κερί με σκοπό την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, η αποτρίχωση με Λέιζερ μπορεί να είναι μια επιλογή που αξίζει να εξετάσετε.

Η αποτρίχωση με Λέιζερ είναι μια από τις συνηθέστερες επεμβάσεις καλλυντικών στον κόσμο. Εκπέμπει πολύ συγκεντρωμένο φως στα θυλάκια των μαλλιών. Η χρωστική ουσία στα θυλάκια απορροφά το φως, με αποτέλεσμα να καταστρέφει τα μαλλιά.

Διαβάστε ακόμα για το Αγγειακό Laser

Συχνές Ερωτήσεις

Τα Λέιζερ είναι χρήσιμα για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων μαλλιών από το πρόσωπο, το πόδι, το πηγούνι, την πλάτη, το βραχίονα, τη μασχάλη, τη γραμμή μπικίνι και άλλες περιοχές.

Τα οφέλη της αποτρίχωσης με Λέιζερ περιλαμβάνουν:

Ακρίβεια. Τα Λέιζερ μπορούν να στοχεύουν επιλεκτικά σκοτεινές, χονδροειδείς τρίχες αφήνοντας το γύρω δέρμα άθικτο.

Ταχύτητα. Κάθε παλμός του Λέιζερ παίρνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και μπορεί να αφαιρέσει πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Μικρές περιοχές όπως το άνω χείλος μπορούν να αντιμετωπιστούν σε λιγότερο από ένα λεπτό και μεγάλες περιοχές, όπως η πλάτη ή τα πόδια, μπορεί να διαρκέσουν έως και μία ώρα.

Προβλεψιμότητα. Οι περισσότεροι ασθενείς έχουν μόνιμη τριχόπτωση μετά από τρεις έως επτά συνεδρίες κατά μέσο όρο.

Λίγο πριν από τη διαδικασία, τα μαλλιά σας που θα υποβληθούν σε θεραπεία θα περικοπούν σε μερικά χιλιοστά πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Συνήθως εφαρμόζεται τοπικό φάρμακο αναισθησίας 20-30 λεπτά πριν από τη διαδικασία Λέιζερ, για να βοηθήσει με το τσίμπημα των παλμών Λέιζερ. Ο εξοπλισμός Λέιζερ θα ρυθμιστεί ανάλογα με το χρώμα, το πάχος και τη θέση των μαλλιών σας καθώς και το χρώμα του δέρματος σας.

Η αποτρίχωση με Λέιζερ δεν είναι απλώς «κάψιμο» ανεπιθύμητης τρίχας με ένα Λέιζερ. Είναι μια ιατρική διαδικασία που απαιτεί εκπαίδευση για την εκτέλεση και ενέχει πιθανούς κινδύνους.

Εάν σκοπεύετε να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με Λέιζερ, θα πρέπει να περιορίσετε την αποτρίχωση με τσιμπίδα, την αποτρίχωση με κερί και την ηλεκτρόλυση για έξι εβδομάδες πριν από τη θεραπεία. Αυτό συμβαίνει επειδή το Λέιζερ στοχεύει τις ρίζες των τριχών, οι οποίες αφαιρούνται προσωρινά με τις παραπάνω μεθόδους.

Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για έξι εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία. Η έκθεση στον ήλιο καθιστά την αποτρίχωση με Λέιζερ λιγότερο αποτελεσματική και καθιστά πιο πιθανές τις επιπλοκές μετά τη θεραπεία.

Στο δερματολογικό ιατρείο της  Δερματολόγου Βίγκου- Βλαχάκη Χαρίκλειας αντιμετωπίζουμε την αποτρίχωση ως ιατρική πράξη. Δουλεύουμε με υπευθυνότητα στις σωστές παραμέτρους οι οποίες είναι μοναδικές για τον καθένα και την επιδερμίδα του.

Πηγαίνουμε τρίχα τρίχα ώστε να εξουδετερώσουμε όλους τους θύλακες.

Προσφέρουμε δωρεάν επαναληπτική συνεδρία στο ιδανικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών για άριστο αποτέλεσμα.

Είναι η πιο ασφαλή μέθοδος και υπερέχει των υπολοίπων γιατί:

  • Προσφέρει ορατό αποτέλεσμα από την 2η κιόλας μόλις συνεδρία
  • Εξουδετερώνει δερματικές βλάβες τύπου θυλακίτιδας.
  • Καταστρέφει παντελώς τον θύλακα.
  • Δημιουργεί αλλαγή στην υφή της επιδερμίδας(άμεσα θα δείτε το δέρμα σας πιο λείο και απαλό)

Για μόνιμο αποτέλεσμα το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να είστε τυπικοί και να μην χρησιμοποιήσετε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης ποτέ ξανά. Θα χρειαστούν περίπου 6-8 συνεδρίες για να περάσετε στην φάση της συντήρησης. Σε αυτή την φάση οι συνεδρίες πραγματοποιούνται όλο και πιο αραιά μέχρι που δεν θα χρειάζεστε πια αφού το αποτέλεσμα θα έχει γίνει μόνιμο.

Η διαδικασία είναι πολύ ανεκτή. Στην κεφαλή του μηχανήματος προσαρμόζομαι έναν ειδικό μηχανισμό ψύξης έτσι ώστε ταυτόχρονα με την εφαρμογή του laser να ψύχεται την ίδια στιγμή η περιοχή και να κάνει την διαδικασία ανώδυνη.

Μετά την θεραπεία με Λέιζερ είστε σε θέση να συνεχίσετε κανονικά την ημέρα σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί τοπικά κάποιο ερύθημα (κοκκίνισμα) το οποίο είναι παροδικό και φεύγει μετά από λίγες ώρες μετά την εφαρμογή κρέμας που σας συστήνουμε.

mouth-prin-meta
prin-meta2
prin-meta
vlaxaki3
previous arrow
next arrow