Η Κλινική

Ο χώρος μας

Σύγχρονη Δερματολογική Κλινική

Η κλινική της Δρ. Βλαχάκη Χαρίκλεια, είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται θεραπείες με Laser καθώς και κλινικές και αισθητικές δερματολογικές υπηρεσίες.

Εξοπλισμός Ιατρείου

Νέα επαναστατική τεχνολογία λέιζερ

Alexandrite Laser System

Apogee+

Η Cynosure είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε laser αποτρίχωσης Alexandrite. Το laser Apogee+, αποτελεί τo πιο εξελιγμένο σύστημα laser για αποτρίχωση, μελαχρωματικές βλάβες, ακμή και rejuvenation .

Τέλος στην επώδυνη, αναποτελεσματική, κοπιαστική και χρονοβόρα προσωρινή αποτρίχωση με κερί, ηλεκτρόλυση, ξύρισμα ή άλλες μεθόδους. Η μέθοδος Apogee+ προσφέρει την ασφαλέστερη, ταχύτερη, πιο ανώδυνη και οριστική ριζική αποτρίχωση

Το Apogee+ αποτελεί την καλύτερη και πιο σύγχρονη, μη τραυματική μέθοδο εξάλειψης και θεραπείας μελαχρωματικών βλαβών. Επιτυγχάνει άμεση και οριστική αισθητική αποκατάσταση και θεραπεία των μελαχρωματικών βλαβών

Laser Συσκευή Ανάπλασης

Ecopeel

Το ecopeel είναι μια συσκευή για ανάπλαση και ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Η εφαρμογή με το ecopeel βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλασθεί. Το ecopeel δίνει άριστα αποτελέσματα χωρίς παραμονή στο σπίτι, χωρίς ερύθημα και δυσχρωμίες, έναντι του χημικού peeling ή άλλου microdermabrasion

Τεχνολογική Υπεροχή
• Λειτουργεί με μια ισχυρή αντλία κενού και πίεσης
• Η ισχύς του μηχανήματος ρυθμίζεται πολύ εύκολα
από τον ρυθμιστή και το όργανο που βρίσκεται στην
πρόσοψη
• Το probe είναι πολύ ελαφρύ και εύχρηστο
Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει τη διενέργεια
εφαρμογών ακόμη και γύρω από τα μάτια, το στόμα και τα
αφτιά, χωρίς κανένα κίνδυνο διάχυσης μικροκρυστάλλων
όπως συμβαίνει με αντίστοιχες συσκευές
• Έχει αυτόματο σύστημα καθαρισμού του φίλτρου

Τεχνολογία καθαρισμού δέρματος

HYDOR H2

Συνδυάζει 3 πρωτοποριακές τεχνολογίες

 • Υδρογονοθεραπεία
 • Υδροαπολέπιση
 • Plasma μικρορεύματα

Η μέθοδος Hydor H2 είναι η συνέργεια 3 νέων πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως παρακάτω:

 • Υδρογονοθεραπεία (Η2)
  Το Υδρογόνο έχει την ικανότητα να δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, άρα έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και κυτταροπροστατευτικές ιδιότητες, καθώς είναι και το κλειδί για την παραγωγή ΑΤΡ.
  Με την Υδρογονοθεραπεία έχουμε τη δυνατότητα να εξουδετερώνουμε τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας το DNA και τις πρωτεΐνες μας από το οξειδωτικό στρες.
 • Υδροαπολέπιση
  Επιτυγχάνουμε καθαρισμό και ανανέωση του δέρματος μαζί με ταυτόχρονη διοχέτευση δρώντων συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Χαρίζει ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.
  {Μέσω της υδροαπολέπισης, επιτυγχάνουμε άμεση αύξηση της οξυγόνωσης του δέρματος με φυσικό και ανώδυνο τρόπο.}
 • Plasma Μικρορεύματα
  Lifting
  Η τεχνολογία Plasma Μικρορεύματα εξαιρετικά χαμηλής τάσης (εξ ου και Μικρορεύματα), μιμούνται τα ηλεκτρικά μηνύματα του σώματός σας, σε κυψελοειδή επίπεδα για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και την διέγερση για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η τεχνολογία προσώπου με Plasma Μικρορεύματα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “φυσικό” λίφτινγκ. Βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ενώ παράλληλα συσφίγγει το δέρμα και αυξάνει την κυτταρική δραστηριότητα.

Μεσοθεραπεία
Το Plasma Μικρορεύματα, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς διαύλους του δέρματός μας και βοηθά στη διείσδυση των δρώντων συστατικών. Προάγει την μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τον μυϊκό τόνο, τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και τις δυσχρωμίες.

Καθαρισμός
Συνδυασμένο με το κατάλληλο καθαριστικό προϊόν ενισχύει τη δράση του τελευταίου για ένα καθαρό δέρμα χωρίς σμήγμα.

 • Καθαρισμός, απολέπιση και ενυδάτωση σε μία συνεδρία
 • Κυτταρική οξυγόνωση
 • Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και επαναφέρει την ισορροπία στα δέρματα με τάση ακμής
 • Αυξάνει την οξυγόνωση στο δέρμα προσφέροντας ανανεωμένη, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα
 • Αυξάνει τις μεταβολικές λειτουργίες και επαναφέρει τον όγκο του δέρματος
 • Συσφίγγει το δέρμα
 • Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Μειώνει και προλαμβάνει τις υπερμελαγχρώσεις και το μέλασμα
 • Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση

Η θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο 15-30 λεπτά. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 4-12 και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Η μέθοδος Synergan Mini – Hydor H2 μπορεί να συνδυαστεί είτε με αυτόλογα peelings είτε με τη μέθοδο Autosoma για πιο γρήγορα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα

Η μέθοδος Synergan Mini – Hydor H2 απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν άμεσο αποτέλεσμα χωρίς πόνο και χρόνο αποκατάστασης.

Μαρτυρίες Αρθενών

Είπαν για εμάς

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα. Έχω το δέρμα μου και την αυτοπεποίθηση μου πίσω! Η Ιατρός ήταν αποτελεσματική και φιλική, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα.

Ελευθερία

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμπειρία μου στην Κλινική. Μόλις τελείωσα με τις θεραπείες ακμής μου και το πρόσωπό μου φαίνεται άψογο. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και η Ιατρός δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερη!.

Μάρκος

Επισκέπτομαι τακτικά την ιατρό για την ψωρίαση μου και έχω πάντα υπέροχη εμπειρία μαζί της. Το προσωπικό της κλινικής είναι πολύ φιλικό και επαγγελματικό.

Δώρα

Επικοινωνήστε μαζί μας